Mafalda

Rock

Imprevisibles en el so, coherents en el missatge, radicals per a analitzar els problemes, elles són Mafalda. Creadores del seu propi gènere i encunyant un so cada vegada més propi, la banda valenciana explota tot el seu potencial en cada actuació. A l’arpa sonora de les cançons se’ls suma l’espectacle de llums que els acompanya, a més d’una posada en escena renovada.

Neixen en 2010 i no triguen a treure el seu primer disc Musica Basura (2012). Dos anys després llancen Nos deben una vida (2014) on trobem una de les seves cançons més influents: En guerra. La Última Vez Que Te Escucho (2016) és el tercer disc, el qual les posiciona en tot l’estat espanyol i porta a la banda als millors i més importants festivals de l’estat. Palabras Forman Caos (2018) et proposa un repte i obliga a viatjar al centre del teu univers per a descobrir les paraules que formen el teu caos i el concepte que les defineix.

Ja entrat el 2018 ens sorprenen amb Las que Faltaban (2018), un documental sobre les vivències i experiències de les dones que vertebren el panorama musical.

Celebrant els seus 10 anys d’història van iniciar una gira internacional, fent el salt a tocar en ciutats europees i llatinoamericanes.

En 2021 van publicar el seu últim llarg: Les Infelices. Un cinquè disc amb el qual han volgut fer una oda a la generació maleïda, la seva generació. En ell, Mafalda continuen sent fidels al rock per a acompanyar el seu missatge. Fins a la data han aconseguit que el nom de Mafalda es marqui a foc entre l’escena alternativa més rockera.

Amb una llarga trajectòria a la seva esquena i després de cremar molta carretera, 2024 serà l’últim any en què estaran fent el seu gira de comiat: Un último grito.

Veu
Marcos de la Torre

Veu
Vera Carrión

Veu
Bárbara López

Guitarra
Antoni Laguna

Baix
Mario Wassen

Guitarra
Berto López

Bateria
Antonio Vime

Saxo
Mireia Muñoz

Trombó
Ferran Verdú

Enllaços