La Banda Biruji

Versions

Fundada fa deu anys, La Banda Biruji ha emergit com un grup musical innovador que ha captivat audiències de tot arreu. Amb una estètica única i una actitud apassionada, el grup es distingeix pel seu repertori eclèctic i la capacitat de recrear els èxits de grans bandes amb autenticitat.
Amb motiu del seu 10è aniversari, La Banda Biruji està preparant un espectacle especial que promet transportar l’audiència a través d’una experiència musical inoblidable. L’ambiciós concert destaca per un repertori bestial que combina la millor música de tots els temps, des de himnes intergeneracionals fins als temes més reclamats pel jovent.
La Banda Biruji oferirà una selecció única de cançons, abastant des de la música actual més aclamada fins als clàssics intemporals. El grup, conegut per la seva interpretació apassionada, promet fer que l’audiència vibri amb energia positiva des de la primera nota fins a l’últim acord.
Amb més de trenta concerts per temporada, La Banda Biruji ha recorregut pavellons, sales, envelats, places i sales des de l’Alt Empordà a Terres de l’Ebre i de la Vall d’Aran a Barcelona ciutat.
La seva presència ha estat destacada en programacions de Barraques, Festes Majors, Festes Universitàries i festivals, consolidant-se com una peça fonamental de l’escena musical local.

Veu
Pol Martínez

Guitarra
Xavi Viader

Percussió i veu
Lluís Comajuan

Teclat
Carles Carmona

Baix
Pol Font

Batería
Lluís Subirana

Trombó
Martí Juanola

Trompeta
Pau Pagès

Enllaços