La Jet Set és un grup de versions que es comença a coure a mitjans del 2011, quan en Jordi Ger coincideix amb un guitarrista a la feina. Un dia, fent-la petar, li comenta que té ganes de muntar un grup de versions i s’entenen de seguida. Al cap de poc contacten amb un bateria  i amb la Raquel, l’actual cantant, i fan uns primers assajos. Poc després canvien de bateria i entra en Marc, seguidament arriba la Glòria com a guitarra i més tard, i després d’insistir una mica, en Sergi com baixista. Finalment ho fa la Neus al piano.
El grup es troba amb asiduïtat i la cosa comença a sonar bé. Al mes de març de 2012 se’ls presenta l’ocasió de tocar en una festa privada i decideixen utilitzar el bolo com a primer assaig general de cara al mes d’abril, quan hauran de tocar a la festa del Roser de la Cellera.
Aquest primer concert va molt bé i això els dóna força per encarar el debut oficial. Just abans de l’actuació de la Cellera però, el guitarra deixa el grup i han de buscar-ne un altre urgentment. Finalment serà en Pau Boïgues qui, sense cap problema, acompanyarà el grup. El bolo és un èxit i fa que en comencin a sortir més.
Fins el moment La Jet Set ha fet més de trenta concerts, alguns de petits i d’altres de més importants, havent passat per Vidreres, Bonmatí, Girona, Calella, Santa Coloma de Farners, La Cellera, Anglès, etc.
El repertori del grup va des de Karina fins a Muchachito Bombo Infierno, passant per Miguel Bosé, Alaska, Ska-P, Tequila, Lax’n’Busto, Amparanoia, Bongo Botrako, Hombres G, etc. En fi, més de dues hores de concert que comencen amb festa i acaben amb festa.
Des de fa un temps, el piano ha passat de mans de la Neus a les d’en David, i l’Òscar s’ha incorporat com a guitarra estable en substitució d’en Pau.
Components

Veu principal: Jordi Ger
Veu principal: Marta Mañas
Bateria: Marc Sánchez
Baix elèctric: Sergi Serramitja
Guitarra i Veus: Òscar Rivero
Guitarra: Glòria Cerrillo
Teclats: David Canalias

Els comentaris estan tancats.