Pachawa Sound

Joan Giralt

Veu

Joan Zamora

Guitarra elèctrica

Marc Jené

Guitarra elèctrica

Lluís Giralt

Teclats

Martí Ibañez

Trompeta

Bernat Villà

Saxo Tenor

Marc Rabella

Baix

Joan Bosch

Bateria

Isaac Moreno

Percussió

El 2018 ha de ser el gran any de Pachawa Sound. Enfoquen la nova temporada
amb ganes de menjar-se el món, després de dos anys compartint cartell amb els principals noms de l’escena musical a festes majors i festivals de Catalunya, Euskal Herria i França, i més de 50 concerts sent aquell grup que sorprèn el públic, se’l guanya i creix la seva projecció amb el boca-orella,
Pachawa Sound és un projecte demolidor que ha fet del directe la seva millor arma, construït des de l’escenari per dos dels productors més reconeguts del país, Miguel Zamarripa ‘Flautek’ i el baixista de Manu Chao, Gambeat, responsable dels espectacles en gira de grans bandes com La Pegatina o Che Sudaka. Una proposta en sintonia amb la dels grups internacionals més trencadors i d’avantguarda del camp de la fusió de músiques del món.
El seu és un espectacle únic i potent, des de la posada en escena a la part tècnica, pensat per atrapar des del minut 1 i guanyar-se a l’audiència que els veu. L’impacte s’aconsegueix a partir d’un repertori sòlid sense fissures i amb caràcter propi que transita pel reggae, hip hop, latin i l’electrònica, que defensen amb convicció i força una agrupació de nou músics talentosos.
Una aposta guanyadora que ha cridat l’atenció de programadors, fins al punt de ser el grup emergent més votat per ells, entre més de seixanta, per a actuar al Mercat de Música Viva de Vic 2017 davant d’un auditori format exclusivament per una audiència de més de 100 professionals vinguda d’arreu de Catalunya.

Descarrega’t el Disc ‘Elemental’

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


6 − three =