La Bambula

Samuel Ruiz ‘Samueliko’

Veu i guitarra

Gerard Araitz

Guitarra i veus

Sara Castillo

Teclats

Josep Antoni Molina

Baix

Joni Fuentes

Bateria

Mila Gonzalez

Trompeta

Toni Martí

Trombó

Per La Bambula, respon una de les propostes més incipients de l’escena mestissa. Una nombrosa banda formada per membres provinents del Barcelonès, Vallès, Maresme, Euskal Herria i Portugal, que han trobat a Sant Andreu de Palomar, el seu punt de reunió. El seu recorregut ha estat fulgurant. En el seu primer any de vida, i amb tan sols un EP de tres cançons, van aconseguir cridar l’atenció de públic i programadors. Un temps més que suficient per a autogestionar-se una gira de 20 concerts en 5 mesos, guanyar els dos concursos de música en directe als que es van presentar -el Joan Trayter de Figueres i el Santako Sound + Vision-.

Aquest 2017 inicien la seva segona temporada amb 366 (U98 Music), el seu disc de debut sota el braç. Una obra on exhibeixen tot el talent i potència que han mostrat dalt de l’escenari i es postulen com una de les noves bandes a seguir d’aquest any. La fórmula de La Bambula per a confirmar aquest estatus és imbatible: Cançons festives i ballables, amb fons i consciència social, on són molt presents l’humor i les ganes de lluitar contra les dificultats que ens van posant al davant.

El seu és un directe espectacular, sense pauses, amb cançons directes que entren a la primera, i un tempo endimoniadament marxós. Una explosió controlada de ritmes jamaicans i llatins, amb guitarres carregades d’electricitat, una secció rítmica d’alta volada, una de vents poderosa, i una veu amb caràcter i discurs propi.

Descarrega’t el Disc ‘366’


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


− five = 0