La Bambula

Samuel Ruiz ‘Samueliko’

Veu i guitarra

Gerard Araitz

Guitarra i veus

Sara Castillo

Teclats

Josep Antoni Molina

Baix

Joni Fuentes

Bateria

Mila Gonzalez

Trompeta

Toni Martí

Trombó

Per La Bambula, respon una de les propostes més incipients de l’escena mestissa. Una nombrosa banda formada per membres provinents del Barcelonès, Vallès, Maresme, Euskal Herria i el País Valencià, que han trobat a Sant Andreu de Palomar, el seu punt de reunió. El seu recorregut ha estat fulgurant. En el seu primer any de vida, i amb tan sols un EP de tres cançons, van aconseguir cridar l’atenció de públic i programadors. Un temps més que suficient per a autogestionar-se una gira de 20 concerts en 5 mesos, trobar management i convertir-se en la primera referència d’una discogràfica, U98 Music, que ha editat treballs de grups com Pachawa Sound, Xeic!, Fel Fagedas (Teatre de Guerrilla), El Pot Petit o Chet, finalistes del Sona 9 2017.

Entre maig i setembre del 2017, han completat una gira de presentació de 20 dates del seu debut, ‘366’, per Catalunya, Aragó i Euskal Herria. Un tour construït entre dos festivals referents, el Músiques Sensibles de Barcelona en el camp de l’acció social, i el Petit Camaleons, en el del públic familiar, que ha permès mostrar tot el talent i potència del projecte. La Bambula són cançons festives i ballables, amb fons i consciència social, on hi és molt present l’humor i les ganes de lluitar contra les dificultats que ens van posant al davant.

El seu és un directe espectacular, sense pauses, amb cançons directes que entren a la primera, i un tempo endimoniadament marxós. Una explosió controlada de ritmes jamaicans i llatins, amb guitarres carregades d’electricitat, una secció rítmica d’alta volada, una de vents poderosa, i una veu amb caràcter i discurs propi.

Descarrega’t el Disc ‘366’


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


+ seven = 10