Les Absentes

Alguer Vendrell

Acordió diatònic i veu

Joan Sunyer

Guitarres

Marc Barrera

Guitarra i mandolina

Jaume Sánchez

Baix

Sergi Rodríguez

Percussió

Artur Soler

Bateria

Més de 300 concerts avalen la trajectòria d’aquesta poderosa agrupació de músics
del Solsonès que ha revolucionat el camp de la música popular amb la seva singular proposta. Les Absentes mesclen amb encert tonades de tota la vida, melodies de
grans èxits internacionals i ritmes dansables amb lletres de cançons arxiconegudes i pròpies. Un xoc explosiu entre tradició i modernitat, comandat per un acordió diatònic, que garanteix un directe fresc, variat i festiu per ballar sense treva. Ska, folk, rock, funk, reggae o cúmbia, música al servei de la festa i de la seva gent.

Després de l’èxit del videoclip de “Filomena” (50.000 reproduccions a Youtube), i d’assolir en 4 dies els 5000€ per a editar el seu primer disc Remena! a través de Verkami, aquest 2017 estrenaran el clip d’un dels seus temes més rockers i ballats, “Moviment pèlvic”, una brutal adaptació de la cançó principal de la banda sonora de la pel·lícula de culte “The Rocky Horror Picture Show”. Aquesta novetat dóna sortida al nou espectacle de Les Absentes, Gira La Pelvis, on de nou tornaran a mostrar la tirada i acceptació que té el projecte arreu del territori.

I és que Les Absentes han estat fent una gran feina de formigueta durant els últims anys, animant Festes Majors, guanyant-se un nom i fent-se un públic dalt de l’escenari. Tot d’una manera molt natural. De baix a dalt, a través del boca-orella i amb la complicitat de la gent han aconseguit entrar i després conquerir les principals festes de Catalunya. Celebracions multitudinàries com la Patum de Berga, les Festes del Tura d’Olot, Aquelarre de Cervera, Festes de Gràcia, Festes de Sants, Carnaval de Solsona, a més de Banyoles, Vilafranca, Manresa, Tarragona, Sabadell, entre moltes altres.

Descarrega’t el Disc ‘Remena!’


Els comentaris estan tancats.