Les Absentes

Alguer Vendrell

Acordió diatònic i veu

Joan Sunyer

Guitarres

Marc Barrera

Guitarra i mandolina

Jaume Sánchez

Baix

Sergi Rodríguez

Percussió

Artur Soler

Bateria

Aquest 2018 Les Absentes fan una aturada per repensar el projecte i renovar energies. I ho fan en un moment molt dolç per l’agrupació, després d’un any on han triomfat a festes populars tan importants del Principat com Patum de Berga, Caramelles de Súria, Les Festes del Tura o el Desfolca’t de Calaf. Una pausa en el camí que arriba després de més de 350 concerts, un disc ‘Remena!’ i dos videoclips “Filomena” i “Moviment pèlvic” i d’haver-se fet amb un nom i lloc.

La trajectòria de Les Absentes és la d’una banda amb personalitat pròpia que ha contribuït a revolucionar el camp de la música popular. Tonades de tota la vida, melodies de grans èxits internacionals i ritmes dansables combinades amb lletres pròpies i d’altres cançons arxiconegudes. Un xoc explosiu entre tradició i modernitat, comandat per un acordió diatònic, que garanteix un directe fresc, variat i festiu per ballar sense treva. Ska, folk, rock, funk, reggae o cúmbia, música al servei de la festa i de la seva gent.

El 2018 serà un any amb Les Absentes absentes. Un any on se’ls trobarà a faltar, i on també guarden alguna sorpresa sonada abans d’anar-se’n a casa una temporadeta. Un últim moment per a deixar la gent amb ganes de més.

Descarrega’t el Disc ‘Remena!’


Els comentaris estan tancats.