La Banda Biruji

Carles Escrig

Veu i guitarra

Jordi Rabasseda

Guitarra i veu

Vicenç Comí

Baix

Lluís Subirana

Bateria

Lluís Comajuan

Percussió i veu

Max Muñoz

Teclat

Albert Escrig

Trombó

Ferran Ametller

Trompeta

Un ambiciós concert amb un repertori bestial. La música que més agrada, els himnes que duraran generacions i que el jovent reclama veure en directe. Els noms més seguits i els seus referents. D’Ebri Knight i La Raíz a Zoo, passant pels nostres clàssics com Obrint Pas, La Gossa Sorda o Dr Calypso, tot per anar a parar als mítics Bob Marley, Madness o Manu Chao. Bandes impossibles de reunir en un sol cartell, que La Banda Biruji recrea i t’interpreta en concert donant-ho tot.

Per estètica i actitud, es comporten com un grup de temes propis. Passen dels lluentons, disfresses i l’atrezzo colorista de l’escena de versions per a centrar-se en el que importa de veritat al públic: la música i el ball. Són músics joves i d’intuïció que saben com connectar immediatament amb el personal: Com ells, també viuen les Festes Majors i les Barraques des de baix. Així, són capaços d’elaborar un concert de dues hores i escaig non- stop, per aixecar i mantenir la nit a dalt fins al final, enllaçant els grans temes del reggae, ska, rocksteady, mestissatge, rock i punk festiu,.

Millors que cap llista de reproducció que et puguis muntar o et punxin. L’autèntica orquestra alternativa de versions; el grup que t’empenya amb les seves cançons a seguir la festa. Des de Figueres a Terres de l’Ebre i del Pirineu lleidatà a Barcelona ciutat, el directe de La Banda Biruji retrona a pavellons, sales, envelats, places i sales, en gires de trenta concerts per temporada a programacions de Barraques, Festes Universitàries i festivals.


Els comentaris estan tancats.