Deskarats

Francesc Romero

Vocal

Pere Jordà

Bateria

Lluís Figueras

Baix

Gerard Cornellà

Guitarra 1

Josep Ferriol

Guitarra 2

Jaume Castañé

Saxo tenor

Josep Monserrat

Saxo Alt/baríton

Pol Riubrugent

Trompeta

Són, amb tot mereixement, una de les millors bandes d’ska. I no només del país, sinó que estan reconeguts a escala mundial cantant en català. Formen part del catàleg de la discogràfica novaiorquesa Megalith Records, una de les grans del gènere, i la seva música també ha estat inclosa a recopilatoris europeus, sud-americans i asiàtics. Són a més una de bandes predilectes de The Toasters, tal com ho prova les tres gires estatals que han compartit i els dos discos que els hi ha produït el líder dels nord- americans Rob Hingley ‘Bucket’, DKS (2006) i Disseminat S/N (2008).

També en directe, els d’Amer són un dels nostres grups més internacionals. Portugal, Dinamarca, Croàcia, Grècia, Àustria, Suïssa, Hong Kong, Macau o la Xina són alguns
dels països on han actuat en català davant de milers de persones. Aquesta projecció mundial no els hi fa oblidar que el seu primer públic és el dels Països Catalans, i aquest 2017 surten a la carretera amb noves cançons i un directe renovat.

Els gironins estan considerats com “el mejor ska 2 tone nacional”, un reconeixement que els hi va atorgar la prestigiosa revista MondoSonoro amb el seu anterior disc Festival , i que revaliden any rere any, amb el seu mestratge i domini a l’escenari.

Descarrega’t el Disc ‘Festival’


Els comentaris estan tancats.