Hora de Joglar

Isard Camps

Veu

Aniol Nebot

Violí i veu

Joan Tomàs

Contrabaix

Marco Aparicio

Teclats

Ferriol Virgili

Bateria

Ricard Amaya

Percussió

Eloi Tomàs

Saxo

Michaël Lecuyer

Trombó

Són una de bandes amb més present de la música festiva i així ho reivindiquen amb un segon disc titulat precisament, Present (RGB Suports), que els situa com un dels noms de l’any. Es tracta d’una obra on mostren tot el potencial que han assolit al llarg de dos anys i 70 concerts forjant el seu directe per tot el país. La seva és una proposta musical expansiva i rica en matisos, amb mestratge i sentit. Una aposta clara per marcar perfil propi dins de la nodrida escena del mestissatge amb una combinació única de sonoritats explosives d’arreu del món.

La música d’Hora de Joglar ens transporta a gran velocitat del centre d’Europa al Carib, passant per la Garrotxa, la comarca d’on són originaris la majoria dels seus membres. Un viatge transoceànic, a base de swing, balkan, reggae, ska i el latin que encén els escenaris on toquen, animant a la gent a gaudir i ballar, a no quedar-se quieta. Una actualització de la figura del joglar, aquell músic errant, de qui lleven el nom, que anava de poble en poble oferint la seva música i aportant optimisme i vitalitat a la gent.

Hora de Joglar és música festiva de qualitat per a Festivals i programacions de Festa Major. L’Acampada Jove, la Plaça Major d’Olot a les Festes del Tura, el Festival Ítaca, la Fira Mediterrània de Manresa, Petits Camaleons, Festivalot o les Festes de Sants i Granollers són només alguns dels escenaris destacats on han tocat i demostrat la força de la seva proposta.
Descarrega’t el Disc ‘Present’

 Els comentaris estan tancats.