HORA DE JOGLAR presenta el seu primer disc “Gira el temps”
Després de defensar, durant el seu primer any tot un repertori de temes propis en diferents escenaris de Catalunya, que els ha permès ser guanyadors de concursos musicals durant el darrer 2014 (Destaca’t, Concurs de música de Badalona), el grup va decidir plasmar aquestes cançons en l’enregistrament del seu primer disc. En aquestes cançons Hora de Joglar vol donar un punt de vista optimista envers a una situació social i cultural un pèl delicada. Ho demostren moltes de les seves lletres on expliquen històries de la vida quotidiana on molta gent s’hi pot sentir identificada; ja siguin moments tristos, amors i desamors, moments surrealistes que ens presenta la vida, situacions incòmodes del dia a dia,etc. El grup intenta donar la volta a totes aquestes situacions i convida a l’oient/públic a trobar-hi sempre el punt de vista optimista. D’aquí en surt el títol del disc “Gira el temps” i el nom de la gira “Gira 361o”. (Tot gira, tot canvia, qualsevol situació pot canviar i donar més d’una volta sencera d’un dia a l’altre).

Totes aquestes històries venen acompanyades per un estil musical sense complexes alhora de barrejar estils, ser capaços de fusionar des d’un “reggae” a una “cúmbia”, o des d’ un “swing” a un “latin”… La intenció del grup és jugar (joglar) amb la música i fer que el públic ho disfruti als concerts i sigui capaç d’oblidar durant l’estona del concert tots els seus mals de cap que poden venir provocats per una “rutina” imposada per la societat en què vivim.

Tot aquest concepte com a grup ve acompanyat d’un directe molt explosiu, som una banda de 8 músics amb molta energia i amb infinita il·lusió per ensenyar i transmetre les seves “històries carregades de música” a tots els escenaris possibles.

Components

Violí i Veu: Aniol Nebot Serrabona
Saxo: Dani López Pradas
Percussió: Ricard Amaya Caldas
Bateria: Ferriol Miró
Trombó: Michaël Lecuyer
Contrabaix: Joan Tomàs Massana
Veu: Isart Camps Erill
Teclats: Marco Aparicio
Road Manager: Eva AguilarEls comentaris estan tancats.