Karaokes Band som nosaltres, sou vosaltres, és tothom que estigui disposat a perdre la vergonya.

La nostra obsessió és aconseguir que el públic sigui l’espectacle, que pugi a l’escenari, tregui tot el que porti a dins i es converteixi en el ídol de masses que sempre ha desitjat ser.
Li posarem fàcil. Que resulta que no vol que el reconeguin? Doncs tenim disfresses perfectes per al camuflatge. Que recorda la lletra de la cançó? Cap problema, els nostre súper sistema SYNC-LYRICS anirà mostrant la lletra a mida que abanci la cançó. Si tot i així et perds, el gran SHOWMAN t’ajudarà a retrobar-te. Que ets de fora i no saps gaires cançons? Doncs millor, segur que entre una de les 80 cançons que tenim en trobes una amb anglès, basc, portuguès, català o castellà que et vagi a la mida. I si ja estàs decidit però no saps quan pots pujar, les nostres fabuloses regidores estaran sempre atentes per apuntar-te, avisar-te, donar-te disfresses, fer-te una discurs motivador tipus Guardiola i llençar-te cap a l’èxit.

A tot això, només cal deixar una cosa clara: a Karaokesband som molt animats, divertits i festius, però, sense vosaltres no som res.

Components

Showman: Yannick Ramis
Teclats: Dani Prat
Guitarra: Santi Méndez
Baix: Pin del Rio
Bateria: Tomy Castillo

Enllaços

Facebook Karaokes Band
@karaokesband
Instagram


Els comentaris estan tancats.