Karaokes Band

Yannick Ramis

Veu i mestre de cerimònies

Santi Méndez

Guitarra

Dani Prat

Teclats

Pin Del Rio

Baix

Tomy Castillo

Bateria

Karaokes Band és una proposta revolucionària en el món de les versions. Una banda de música 100% en directe, amb una posada en escena i vestuari impecable, que et faran ballar amb els seus popurris de grans èxits actuals i de tota la vida i sintonies de sèries i pel·lícules. A diferència d’altres concerts de versions, podràs seguir i deixar-te l’ànima cantant les cançons, sense desentonar ni oblidar-te de la lletra: El Karaokes del nom els hi ve per la gran pantalla que col·loquen al fons de l’escenari, que et permetrà veuré com avança la lletra a la mateixa velocitat que la interpreta el grup en directe.

Gràcies a aquest sistema, en els seus concerts hi ha xou dalt i a baix de l’escenari. És tal la compenetració i bon rotllo que es crea entre grup i públic, que ofereixen la possibilitat, a un màxim de 5 persones o grups d’espontanis, a escollir una cançó del seu repertori de gairebé 100 temes, i a pujar-la a interpretar en directe amb ells, disfressats i amb els complements que toca. Un format rodat i sense interrupcions, que anima al públic a ser participatiu, a perdre la vergonya i interpretar cançons amb els amics o simplement, a gaudir i riure amb l’actuació dels coneguts.

Karaokes és un grup que ha passat per les Festes de Gràcia, festes del Tura d’Olot, festes majors d’Igualada, Piera, Tàrrega, Lleida, Barcelona, Vilassar de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, Esplugues, Sant Pol i molts altres. Sales com Salamandra o La Sala, festivals com els Petits Camaleons o Closcamoll i territoris dispars que van des d’Andorra a Girona passant per Fraga.


Els comentaris estan tancats.