Hey Pachucos!

Jordi Repullès

Veu i xòuman

Marc Mujal

Bateria

Josep Junyent

Baix

Josep Haro

Teclats i programacions

Ausiàs Fons

Guitarra

Jordi Flores

Trompeta

David Bernal

Trombó i veu

Són un dels grans grups de versions de l’actualitat. Present i futur del circuit festiu. Una condició incontestable que s’han guanyat amb una proposta que reuneix tots els elements indispensables per a un xou total. Hey! Pachucos està format per un conjunt de músics excepcionals, amb talent i personalitat pròpia, encapçalats per un frontman de veritat, que uneix a la seva veu versàtil i poderosa, una gran presència escènica i dots teatrals. El repertori està molt treballat i destaca per la seva solidesa i la incorporació estils festius molt variats, i de hits que van des del que triomfa aquesta temporada fins als imprescindibles de tota la vida. A més a més, hi sumen un element definitiu i que els diferencia de la resta, una interpretació enèrgica i potent, sense pausa i amb molt dinamisme, marcada per ràpids canvis de vestuari i d’escenografia, que culminen amb un gran sentit de l’humor i un domini únic de l’escenari.

Aquestes qualitats els han convertit en un dels grups de versions més contractats per Carnestoltes i a la temporada d’estiu. Dels més buscats per comissions de festes i ajuntaments, i un dels més seguits pel públic. Unes virtuts reconegudes també per mànagers i representants que els van votar com a finalistes a la categoria de millor gira de versions del país a l’última edició dels Premis ARC de la indústria del directe.

Excel·lència, elegància i irreverència són la base del segell Pachuco i la clau del seu triomf entre el públic. En cinc anys de trajectòria, han tocat a una llarga llista de festes majors de poblacions de tot Catalunya, Andorra, Aragó i País Valencià.

Els comentaris estan tancats.