Hey Pachucos!

Jordi Repullès

Veu i xòuman

Marc Mujal

Bateria

Josep Junyent

Baix

Josep Haro

Teclats i programacions

Ausiàs Fons

Guitarra

Jordi Flores

Trompeta

David Bernal

Trombó i veu

Que Pachucos són un dels millors grups de versions de l’actualitat, és una veritat incontestable dins del circuit festiu. Ho saben les comissions de festa i programadors que han apostat per ells fins a convertir-los en una de les bandes més contractades per èpoques de Carnaval i estiu; també els representats i mànagers que els van votar com a finalistes a la categoria de millor gira de versions del país a l’última edició dels Premis ARC de la indústria del directe; però sobretot, ho sap el públic, que no es deixa enganxar per màrquetings i viu els seus directes amb una intensitat total.

Hey! Pachucos són uns músics excepcionals, amb taules i un gran domini de l’escenari. Creadors d’un xou propi que reuneix un sòlid repertori de grans hits, indispensable per a qualsevol Festa Major. Temes de sempre i el què més sona la present temporada, que no només toquen amb talent i convicció, sinó que en moments puntuals, recreen amb teatralitat i humor, des de la posada en escena original, als gestos i veu de l’intèrpret.

Excel·lència, elegància i irreverència són la base del segell Pachuco i la clau del seu triomf entre el públic. En cinc anys de trajectòria, han tocat a una llarga llista de festes majors de poblacions de tot Catalunya, Andorra, Aragó i País Valencià.


Els comentaris estan tancats.