Foto: Albert Manau

Falciots Ninja està format per músics procedents de Mine!, Guillamino, Very Pomelo, Muyayo Rif i The Gramophone Allstars, i començarà gira a partir de la primavera, com el falciot, l’únic ocell que no pot deixar de volar i mai no toca a terra.

Al febrer de 2014 van presentar VS, un EP de 6 cançons que mostra un esperit de confrontació i xoc. La intenció: fusionar estils com el soul i el bluegrass amb el reggae i el rock. Cançons agredolces i festives que et fan moure el cul.

Aquest 2015 treuen DAVID BROWN (EP) (The Yellow Gate Records, 2015) és un recull de cinc cançons amb una sonoritat especial que Falciots Ninja ja han fet pròpia, extenent un pont des dels Balcans a Nova Orleans, passant per Londres i Jamaica. Nous ingredients per a la coctelera de la fusió. Cançons que parlen de tot el que ens passa a la vida, ja sigui bo, dolent, faci mal o faci riure, ens faci quedar-nos o fugir.

Les noves cançons s’han enreguistrat en directe i en només un dia a una masia de Bruguera (Vall de Ribes). Aquesta immediatessa, vitalitat i energia despunten a les cançons de DAVID BROWN (EP) des del primer moment, amb frases de vents i passatges instrumentals que conviden al ball i la disbauxa. Mentre el Ret li fa una llista d’agravis a la vida, parla d’un tractor vell i d’una herència familiar no volguda, o d’un sopar estrany i amb un final caníbal, es van tornant ritmes jamaicans, pianos raggtime, guitarres gipsy i cadències balcàniques, tot amb una pàtina pop.

Components

Veu i Guitarra: Albert Rams
Baix: Gerard Cantero
Piano i Hammond: Richard Sohn
Beteria: Ricky Malo
Trombó: Edgar Gómez
Trompeta: Andrés Tosti


Els comentaris estan tancats.