A punt de treure el seu cinquè treball d’estudi i amb més de 500 concerts arreu dels Països Catalans, França i Alemanya, Pepet i marieta són una aposta segura per a qualsevol audiència amb ganes de gresca. La seva fórmula de fusió musical salpebrada de gags humorístics i sopreses escèniques, els ha portat a aixecar públics tans diferents com els de l’Acampada Jove, el Mercat de Música Viva de Vic o l’Auditori de Barcelona.Pepet i marieta sorprenen per la seva capacitat d’adaptació i per la seva interacció amb el públic. Practiquen una macedònia musical on conviuen estils tan dispars com el reggae, el rock-steady, la rumba o l’ska. Són capaços d’embogir els públics més àvids de festa i alhora remoure la seva consciència amb històries properes, descarades i crítiques. Tot plegat, un show que balla les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella.

Una banda de directe

Pepet i marieta són, per damunt de tot, una banda de directe. Amb 10 anys de carretera, han revolucionat festivals com el BAM, el Senglar Rock, l’Altaveu o el Barnasants a Catalunya; el Feslloch o l’Aplec dels Ports al País Valencià; i l’Acampallengua o les Festes de Santa Maria de Formentera a les Illes Balears. Han presentat la seva música a les principals fires professionals del país com el Mercat de Música Viva i han rebut premis com el Premi Popular al Millor Directe de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Pel camí, han compartit escenari amb bandes com La Pegatina, Ojos de Brujo, Los Delinqüentes, La Troba Kung-Fú o The New York Ska Ensemble.

I si sou un ajuntament de Tarragona o Castelló, rebreu una subvenció de com a mínim el 50% del cost d’actuació a través l’e-Catàleg de la Diputació.

Components

Veu: Josep Bordes “Pepet” – Showman incasable, carismàtic i imprevisible, és l’alma mater del grup i especialista a posar-se el públic a la butxaca des de la primera cançó.
Base rítmica: Daniel Tejedor a la bateria, Ignasi Palau al baix i Xavi Riba a la guitarra elèctrica són els encarregats que el punch de la banda vagi sempre in crescendo.
Secció de vents: Paco Albiol a la trompeta, Camil Burato al trombó i Carlos Manzanares al saxo aporten trempera i vigor amb les seves melodies alhora que condueixen a la hilaritat amb les seves coreografies i gags.

Discografia

“Lo món d’un mos” (Mésdemil 2013) — “Manudu Paligru” (recopilatori encartat a l’Enderrock 2011) — “Qui no plora no mama” (La Produktiva 2010) — “La Pelu” (Singulars 2008) — “Xalera” (Discmedi 2006) — “Sempre hi ha un pedaç pa un descosit” (Singulars 2004) – (2013… )


Els comentaris estan tancats.