Ebri Knight neix al Maresme, una comarca on el mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i el Barcelonès. Des del principi la banda ha trobat les seves arrels en les melodies que han sorgit del nostre poble, dels instruments tradicionals i de les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica.Beuen de la tradició per a reinventar-la, creant un espectacle únic, per a dur als escenaris una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present. Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic, ja que el folk aglutina tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món. La memòria fa gran un poble i Ebri Knight la reescriu sense pèls a la llengüa.

L’any 2012 presenta el seu primer disc, Tonades de fa temps i es posiciona com a una de les bandes revelació de la música folk i rock del panorama musical català. Després d’una llarga evolució, la banda aboca en l’àlbum els ritmes que predica enèrgicament a l’escenari. El disc compta amb setze cançons, on a més del violí, la flauta, la mandolina i l’acordió habituals s’hi suma la col·laboració d’una gaita, un flabiol, un trombó, un saxo i una trompeta, a més d’una orquestra de cambra en l’últim tema del treball. Tot acompanyat per una base de rock que camina a ritme vibrant.

 

Amb la presentació del seu primer disc, Ebri Knight consolida el seu projecte pels escenaris d’arreu dels Països Catalans, des de Perpinyà a Formentera, passant per Ponent, en una gira de més de 50 concerts. La personalitat de la seva música, que fa bona la baralla entre el folk i el rock, no ha fet més que esclatar aquest 2012. Amb la preparació del segon disc per a la propera primavera, la banda vol seguir creixent i explorant el llarg recorregut que té encara per a fer.
Components

Veu, Mandolina i Acústica: Arnau Aymerich
Bateria: Adrià Díaz
Baix i veus: Albert Avilés
Guitarres: David Delgado
Violí i veus: Toni Corrales
Flautes i veus: Víctor Launes
Tècnic de so: Tòbal Fernàndez
Tècnic de llums: Rubèn TaltavullEls comentaris estan tancats.