Ebri Knight

Arnau Aymerich

Veu, acústica i mandolina

Victor Launes

Flautes i veus

Toni Corrales

Violí i veus

Albert Avilés

Baix

Toti Julià

Guitarra elèctrica

Adrià Díaz

Bateria

Pocs grups poden dir que estan en el millor moment de la seva carrera sense que estiguin tirant de clixé. Ebri Knight n’és un d’ells: Van acabar el 2016 amb 100 concerts exactes del disc Foc!, un climàtic final de gira a la Sala Apolo de Barcelona davant de 1.200 persones -amb totes les entrades venudes de feia mesos- i dos premis Enderrock al millor disc i cançó de folk. Unes fites que demostren l’estima del públic, el respecte dels programadors, a més del reconeixement de la premsa especialitzada.

Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi durant deu anys. Una reputació incontestable, guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten. Aquest 2017 presenten L’Última espurna, el seu primer treball en directe. Un testimoni fidedigne de la nit viscuda a l’Apolo del que n’han fet punta de llança d’una nova gira que ha arrencat amb una ronda de 10 concerts en 11 dies a Alemanya i Suïssa. A l’abril, s’estrena a Catalunya a la millor plataforma possible, al multitudinari Fòrum de Barcelona dins del cartell de la Telecogresca.

Als maresmencs ningú els hi ha regalat res: A base d’entrega i autenticitat, han demostrat que és possible aconseguir l’estatus de cap de cartell, mantenint intacte el compromís i identitat. Avui en dia, no només són un grup habitual a les Festes Majors, Festivals i sales de concerts dels Països Catalans, també tenen projecció a l’exterior i giren amb regularitat per l’Estat Espanyol, Alemanya, Suïssa i França.

Descarrega’t el Disc ‘Foc’


Els comentaris estan tancats.