La Kinky Band

Robert Martínez

Veu

Andrea Rosselló

Veu

Carlos Mercé

Guitarra i veus

Chanque

Baix

Mar Pallarés

Teclats

Pablo Molina

Bateria

Levi Rull

Trompeta

Vicent Giner

Trombó i veu

Eric Giner

Saxo alt

Ivan Pitarch

Saxo Tenor

4 hores de música en directe. La imparable La Kinky Band és la gran orquestra alternativa de versions dels Països Catalans. Un nou concepte que uneix el millor dels grups de versions i les grans orquestres. 10 músics sobre l’escenari i un equip tècnic de primer ordre per a desplegar un espectacle trepidant i desenfrenat, amb altes dosis d’energia, gresca i alegria.

La Kinky es presenta en escena amb una sòlida base harmònica i rítmica, una potent secció de vents, i dos cantants principals amb força i carisma per a portar endavant un concert inigualable. Un repertori pensat i treballat per atrapar a tothom, que inclou els grans temes de la música nacional, estatal i internacional defensats amb un rigor i contundència poc habituals en el circuit.

Un autèntic fenomen al País Valencià i la Franja de Ponent que suma cada any més de 60 concerts a les principals Festes Majors de la zona, i que ja ha començat a trepitjar fort a les comarques de Tarragona. Aquest 2018 arriben al conjunt de Catalunya amb la voluntat de demostrar que no hi ha cap altra formació al territori que pugui oferir tantes hores de música, amb tanta qualitat i a tan alta intensitat.


Els comentaris estan tancats.