Gairebé deu anys tocant junts, més de 140 concerts en els últims quatre anys i dos treballs discogràfics a la motxilla.

Amb Qui ens va parir! (2009) els de Terrassa es donen a conèixer fora de la província de Barcelona i comencen a tocar a escenaris importants com ara el de l’Acampada Jove (en diverses ocasions), a la plaça Rius i Taulet per les Festes de Gràcia, a l’Aquelarre i a la Patum de Berga.

El disc de Katalonska (2011), va ser el 8è disc en català més venut del 2011 amb 4.500 còpies venudes i més de 5.000 descàrregues. Aquest últim treball els ha permès gaudir de dues gires d’estiu per tota la geografia catalana amb algunes visites esporàdiques a Galizia i Euskadi.

 

Ara mateix, després d’alguns canvis a la formació, estan preparant el que serà el seu tercer disc però tot i així han decidit anticipar-se i avançar tres temes per anar fent boca, renovar repertori i preparar el terreny de joc.

Com el primer copEl rei La revolució són tres cançons que reflecteixen l’assoliment d’un estil propi i contundentment Malayo: Lletres de crítica social, ritmes ballables i la sonoritat potent caracteritzada per l’energia dels vents, els “coros” en massa i les contres infrenables de guitarra.

Per aquest tastet d’estiu, els Kayo Malayo han comptat amb la col·laboració d’en Juankar de Boikot La revolució, i els scratches” del DJ Singular d’Atversaris El rei.

Components

Guitarra i veu principal: Yordi Dobón
Saxo tenor: Roger Arnau
Baix i veus: Karlitos Bastida
Trompeta i veus: Ramon Figueras
Percussions, samplers i veus: Mark Roger
Bateria i veus: Nil BribiánEls comentaris estan tancats.