Karaokes Kids

Yannick Ramis / Will Bombaken

Veu i mestre de cerimònies

Santi Méndez / Santiana Solo

Guitarra

Dani Prat / Capità Espot

Teclats

El grup de versions més divertit i original del moment, presenta aquesta fusió entre el format Karaokes Band i l’animació infantil. Música en directe i karaoke per a tota la família, a través d’un context teatral. Un espectacle de petit format que implicarà a petits i grans a descobrir El misteri de les lletres.
En aquesta funció participativa, l’equip Karaokes Kids, format pel professor Will Bombaken, el capità Espot i l’oficial Santiana Solo, arriben del futur amb la seva màquina del temps. La seva missió és recuperar l’abecedari original. La llegenda diu que el 2021 un nen va començar a dir malament l’ordre de les lletres i com una epidèmia els altres nens el van seguir. Passats els mil·lennis, ningú recorda l’ordre original i això ha provocat que les màquines no funcionin, que la gent no s’entengui quan parla i, fins i tot, que no funcioni el Youtube!!!
L’equip de Karaokes Kids viatjarà en el temps a la recerca dels herois que han estat entrenats per a salvar el futur però un seguit d’infortunis faran complicar la seva missió. Podran salvar el futur? Podran recuperar l’abecedari original? Podran trobar als herois que estan buscant?
L’espectacle té una durada aproximada d’una hora i deu minuts, compta amb tres músics en directe, equip de so i el sistema de vídeo necessari (pantalla, prompter i projector) perquè tothom pugui participar d’una manera activa en la història ajudant a cantar un repertori, format per temes molt populars i coneguts per nens i nenes de totes les edats.

Els comentaris estan tancats.