Pachawa Sound +DJ Gambeat Radio Bemba Sound System

Joan Giralt

Veu

Joan Zamora

Guitarra elèctrica

Marc Jené

Guitarra elèctrica

Lluís Giralt

Teclats

Martí Ibañez

Trompeta

Bernat Villà

Saxo Tenor

Marc Rabella

Baix

Joan Bosch

Bateria

Isaac Moreno

Percussió

Gambeat

Dj

Una nit festiva especial. 4 hores de música de la mà d’una de les propostes de fusió electrònica més potents del moment, Pachawa Sound, i el músic i productor Gambeat, el llegendari baixista de Manu Chao, amb el nom d’una de les bandes d’acompanyament més conegudes del rei del mestissatge, Radio Bemba. Obre foc, Pachawa amb el seu concert, pura adrenalina, a base d’un repertori que transita pel reggae, hip hop, latin i l’electrònica. Un espectacle enèrgic i imparable que segueix les pautes dels grups internacionals més trencadors i d’avantguarda del camp de la fusió de músiques del món.
En acabar, Pachawa puja a l’escenari Gambeat, aparcant el seu poderós baix per centrar-se en els plats de la taula de DJ’s i impressionar el personal amb una sessió on es llueix com a productor i selector. Els seus més de 20 anys d’ofici i gires per tot el món amb Radio Bemba i La Ventura, l’han dotat d’un coneixement i saviesa musical impotent, que exhibeix amb una tria musical impressionant destinada a encendre la pista de ball i l’ambient. Una selecció de músiques llatines, de la cúmbia, al tango, passant pel vallenato o la salsa, que sap potenciar i revigoritzar mesclant-les en viu amb música electrònica. Un orfebre treballant amb els plats per servir una fusió explosiva que converteix la nit en una festa mestissa i rebel.
Gambeat és un artista pluridisciplinari. Músic, productor, director artístic, dibuixant i dissenyador d’una línia de roba. Un creador imprescindible per entendre la música mestissa dels darrers 20 anys. La seva faceta com a DJ és una prova més del seu talent i amor per la música, oferint al públic gran part dels ritmes recopilats en la seva trajectòria professional.


Els comentaris estan tancats.