Pelukass

Xavi Utiel (Garchu)

Veu

Diego Marquès (Pirola)

Guitarra

Andreu Quintana

Guitarra

Martí Quintana

Baixrecte a La

Adrià Jiménez

Bateria

És el grup de versions amb més projecció del moment. Només han necessitat dues temporades, i 70 concerts, per a convertir-se en un dels noms de referència de Festes Majors de les comarques gironines i tocar també per la resta del país. Aquesta carrera meteòrica, en un panorama musical tan competitiu i massificat, l’han aconseguit destacant per mèrits propis sobre de la resta de propostes amb un espectacle magnífic que sap fer de cada nit un concert únic i memorable.
La seva joventut fa que no tinguin complexes a l’hora d’escollir les cançons del seu repertori, i interpretar-les amb una energia i passió desbordant que manté la festa a dalt de tot, enganxa la gent i sorprèn programadors i comissions de festes. Pelukass fa gala d’una selecció musical de grans exits de tots els temps I una posada en escena carregada de potència i moviment digne dels més grans grups de rock internacionals.
Cançons festives, sempre en clau de rock, per a oferir un autèntic xou de fins a dues hores i mitja amb més de 100 cançons enllaçades. Clàssics que mouen el públic, de Queen a Los Suaves, passant pel millor de la música internacional, de Red Hot Chilly Peppers, Smash Mouth a U2 o Two Door Cinema Club, juntament amb grans temes de grups estatals com El Canto del Loco, El Chaval de la Peca, La Oreja de Van Gogh, Marea, Extremoduro, La Raíz o Ska-P.


Els comentaris estan tancats.