Landry i la FM

Daniel Landry

Veu i guitarra

Sicus Carbonell

Veu i guitarra

Carol Duran

Veu i violí

David Torras

Baix i veus

José Gallardo

Teclats i veus

Rambo Batista

Bateria

És una de les grans novetats per al circuit festiu d’aquest 2018. Un projecte de categoria format per músics amb una trajectòria en bandes clau com La Troba Kung- Fú, La Carrau, Ai Ai Ai, Sabor de Gràcia o Landry el Rumbero. Una unió de grans talents fent el que millor saben fer: Tocar com ningú, passar-s’ho bé dalt de l’escenari i arrencar la gent a ballar. El seu mestratge també es nota en el repertori que han escollit format per temes propis, les rumbes més conegudes, les cançons més populars de la temporada i un segment final explosiu on mesclen els temassos de la música disco, dance i funk en clau rumbera.
Una proposta que no veuràs enlloc més i que només podrien crear i defensar aquest autèntic dream team de la música festiva. Un grup pensat per obrir la nit amb força i animar la gent a entrar des del primer moment, perquè quan arribi l’hora del cap de cartell, se’ls trobi ja motivats i amb ganes de continuar la festa.
Una aposta segura per les programacions que aviat oferirà un tast de la potencialitat d’aquesta fórmula amb un primer EP previst per a començaments del 2018.

Els comentaris estan tancats.