Hora de Joglar.
Portada d’Enderrock de març


L’electroswing d’Hora de Joglar protagonitza la portada de la revista Enderrock de març. El seu segon disc, Present (RGB Suports, 2017) ha aconseguit cridar l’atenció a la principal publicació musical del país, que els destaca com un dels grups a seguir de l’any.

(descarrega el disc aquí).

Els d’Argelaguer són a més un dels conjunts que actuaran a la gala dels Premis Enderrock 2017, que se celebraran el pròxim 7 de març a l’Auditori de Girona. Uns dies abans, el 5 de març, actuaran a l’Antiga Fàbrica DAMM de Barcelona, juntament amb els Pachawa Sound, per a avançar el seu directe.

El gran moment d’Hora de Joglar també està quedant palès en el ritme de venda d’entrades del seu concert de presentació oficial, la Festa dels Xoriguers del 6 d’abril a la Mirona, que apunta a sold out, ja que a un mes vista se n’han v enut a meitat de l’aforament. La banda, a més, té confirmada ja una vintena de dates, entre ells el Bioritme, que els va anunciar com una de les primeres incorporacions al cartell.

Hora de Joglar és una formació que cuida al màxim els detalls. Des de la factura i producció del disc, a l’espectacular sessió fotogràfica i disseny del disc, passant pel relat audiovisual que uneix els clips amb què han il·lustrat tots els temes

(veure videos aquí).

Un treball intens que es tradueix també en el directe, un espectacle festiu i ballable plantejat com un viatge, a base de swing, balkan, reggae, ska i latin, que encén el públic a gaudir-ne i ballar.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


seven − 5 =