Descàrrega’t ‘366’,
el nou disc de La Bambula

366 és el disc de debut de La Bambula. Una carta de presentació que deixa molt clares les senyes d’identitat de la banda. Mestissatge festiu i ballable, però amb fons, consciència social i sentit de l’humor contra les dificultats. Un disc que s’escolta d’una tirada, sense pauses, amb cançons directes que entren a la primera, i un tempo endimoniadament marxós. Una explosió control·lada de ritmes jamaicans i llatins, amb guitarres carregades d’electricitat, una secció rítmica d’alta volada, una de vents poderosa, i una veu amb caràcter i discurs propi.

DESCARREGA’T 366 AQUÍ

366 compta amb la producció d’un tàndem de prestigi; Marc Mas, de Gertrudis i David Rosell, i amb l’assistència tècnica d’en Toti Julià, d’Ebri Knight. En l’apartat de les col·laboracions, cal sumar-hi les aportacions a la veu d’Albert García, d’Itaca Band, i Mark-e Riera, de Doctor Prats a “Cuenta hasta 3” i “El mismo de siempre” respectivament.

366 compta amb la producció d’un tàndem de prestigi; Marc Mas, de Gertrudis i David Rosell, i amb l’assistència tècnica d’en Toti Julià, d’Ebri Knight. En l’apartat de les col·laboracions, cal sumar-hi les aportacions a la veu d’Albert García, d’Itaca Band, i Mark-e Riera, de Doctor Prats a “Cuenta hasta 3” i “El mismo de siempre” respectivament.

CLICA PER VEURE “Despierta”

366 descriu un trajecte vital i musical. Un any i un dia; la distància temporal que hi ha des que els els primers components de La Bambula van començar a gestar al projecte, fins l’entrada a l’estudi per a enregistrar el seu disc de debut. Una etapa iniciàtica marcada per l’addició de nous membres, la preparació i enregistrament dels primers temes en format EP, una gira autogestionada de 20 concerts per a rodar i donar a conéixer el grup, i la victòria a dos importants concursos de maquetes per a certificar la qualitat i potencial de la proposta.

 


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.