EBRI KNIGHT obtenen el doblet als Premis Enderrock’16


El dimecres 17 de febrer es van donar a conèixer els guardonats als Premis Enderrock per votació popular, Ebri Knight van arrasar a la categoria de Folk i s’en van endur 2 premis, al millor disc de folk per Foc! (Maldito Digital) i millor cançó de Folk per Foc.

La Banda del Maresme amb només 3 discs al mercat ja té 3 premis Enderrock, va aconseguir el seu primer premi amb el millor disc de Folk l’edició del 2014 amb la Palla va cara (Autoedició).

El Teatre Municipal de Girona acollirà el dijous 3 de març la gala d’entrega dels Premis Enderrock, els guardons de la música catalana. serà a les 21 hores i es preveu que en pocs dies ja no quedin entrades.

Gràcies a tot el públic per creure en aquest projecte!

 


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


six − = 5

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>