Verkami de Remena, el primer disc de les Absentes!

Les Absentes ja s’han posat en marxa per gravar el que serà el seu primer disc, han creat aquest Verkami per poder tirar endavant el disc: Remena. En aquest micromecenatge han preparat unes recompences on hi podrem trobar cd’s i samarretes de les Absenstes, sopars a diferents locals, experències com baixar amb una falla, tallers, productes artesans… i també amb participació dels Ebri Knight, on també hi ha un concert conjunt de les dues bandes i un pack amb productes del grup del Maresme.
Necessiten 5000€ per poder tirar endavant aquest projecte Per això engeguen aquest projecte de micromecenatge!

Necessitem que entre tots fem realitat aquest projecte! Pel “Remena!”, entre tots i totes ‪#‎tiremdelcarro‬!
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!
clica a l’enllaç i col·labora
http://vkm.is/lesabsentesremena
‪#‎lesabsentesremena‬


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


five + = 14

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>