Descarrega’t el nou disc dels Hora de Joglar!

Els garrotxins Hora de Joglar acaben de publicar el seu primer disc: Gira el temps (RGB suports 2015) i amb descàrrega directa a través del seu web (http://www.horadejoglar.com)

Amb aquest disc Hora de Joglar vol donar un punt de vista optimista envers a una situació social i cultural difícil. Ho demostren moltes de les seves lletres on expliquen històries de la vida quotidiana on molta gent s’hi pot sentir identificada; ja siguin moments alegres, amors i desamors, moments surrealistes que ens presenta la vida, situacions incòmodes del dia a dia, etc. El grup intenta donar la volta a totes aquestes situacions i convida al públic a trobar-hi sempre el punt de vista optimista. D’aquí en surt el títol del disc “Gira el temps” i el nom de la gira “Gira 361º”. (Tot gira, tot canvia, qualsevol situació pot canviar i donar més d’una volta sencera d’un dia a l’altre).


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


+ 9 = sixteen

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>